Posted by on / 0 Comments

In ultimul eveniment dinaintea postului mare am avut placerea sa fim intr-o locatie din centrul orasului Buzau si anume Restaurant Grand. Nu ne-am aflat pentru prima data in aceasta locatie, dar am revenit cu mare placere.
O sa impartasim cu dumneavoastra cateva pareri sincere, deoarece contam foarte mult pe colaborarea noastra cu restaurantul in cadrul oricarui eveniment organizat.
Nu o sa putem spune nimic negativ, deoarece ne-am simtit extraordinar de fiecare data, iar evenimentul a fost unul reusit din toate punctele de vedere.
Din momentul in care am ajuns la restaurant, am instalat intrumentele, am cantat si pana am terminat de strans totul, am fost tratati cu cea mai buna dispozitie si ni s-a oferit tot ce am avut nevoie in seara respectiva. Restaurant Grand a dat dovada de calitate, profesionalism si implicare pe tot parcursul serii, si de aceea, dati-ne voie sa felicitam conducerea, dar si intreg personalul si le uram mult succes in ceea ce fac.
Pentru cei ce doresc sa organizeze o nunta, un botez sau orice gen de petrecere, sa aleaga cu incredere aceasta locatie.

RD Orchestra recomanda Restaurand Grand Buzau!

Restaurant Grand Buzau
Rate this post