Formatie nunta Barlad

Posted by on / 0 Comments

Am avut nunta pe care am visat-o!❤… multumiri celor mai profesionisti,distinsi si implicati muzicieni, am luat cea mai buna decizie alegandu-va! … Sunteti minunati! Multumim! ❤ – by Karina

O pereche indragostita, alaturi de eleganta pereche de nasii, de frumoasele familii si de invitatii petrecareti … reteta perfecta pentru o nunta plina de dans si de show. Multumim Karina si Razvan pentru invitatie, ne-am bucurat sa luam parte la cel mai important moment din viata voastra, sa va cunoastem prietenii si familia. A fost o seara foarte frumoasa si datorita invitatilor care au umplut ringul de dans de fiecare data si datorita voua care ati transmis pe ringul de dans povestea voastra de dragoste.
Nu stim cum se face dar, si de data aceasta am colaborat cu o echipa profesionista de foto-video, implicati total pe tot parcursul evenimentului cat si cu o locatie ce ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie pe tot parcursul serii . Ne bucuram de fiecare data cand intalnim acest tip de persoane care inteleg ce insemna prestarile de servicii si care se dedica cu totul meserii pe care o practica pentru a fi siguri de reusita evenimentului. Munca noastra este mult mai usoara si satisfactia mai mare in momentul in care avem langa noi oameni implicati.
Dragii nostrii noi va dorim sa aveti casa de piatra si sa fiti mereu la fel de indragostiti!

O seara fantastica cu miri nemaipomeniti si o orchestra de milioane! – by Eduard Carp (Videographer)

Photo by Anatolii Osipov. Multumim pentru poze: https://www.facebook.com/videograph.md/

Asa a inceput seara magica a Karinei si a lui Razvan …

…in asteptarea invitatilor! Karina si Razvan sa fiti fericiti si sa va iubiți mult! ?????

Posted by RD Orchestra on 29 Mai 2016

Poveste de dragoste – Karina si Razvan
Rate this post