Posted by on / 1 Comments

Povestea de dragoste a Roxanei cu Vladimir ne invata ca iubirea poate aparea de oriunde, indiferent de tara, de limba vorbita, de religie , de obiceiuri etc..
Sambata am participat si noi la nunta lor din Romania … si spun asta deoarece acesti doi tineri indragostiti au mai avut parte de o nunta in Cehia … alaturi de prietenii si de rudele de acolo, si acum a venit momentul sa petreaca si alaturi de prietenii si familia Roxanei. Parintii Roxanei sunt cei care au dorit sa ne aduca la acest eveniment si ne bucuram ca am reusit sa fim pe placul tuturor. Am vazut cum se pot unii doua familii atat de diferite si cum pot petrece impreuna chiar daca prietenii si rudele lui Vladimir au fost pentru prima oara la o nunta romaneasca. Asadar putem spune ca suntem foarte incantati ca i-am vazut si pe cei din Cehia cum danseaza hore si sarbe. Felicitari mai ales si mirelui care nu a lipsit niciodata de langa mireasa lui, si s-a straduit sa danseze si chiar sa cante romaneste. A cantat “ Sanie cu zurgalai” alaturi de orchestra noastra …. la porunca hotilor ce i-au furat mireasa.
Au fost momente foarte frumoase precum : lansarea lampianelor la 24:00 – o dorinta inaltata spre cer ca dragostea lor sa dureze o vesnicie, Dansuri traditionale – Ansamblul Ciobanasu din Radauti, Moment folcloric instrumental si vocal by RD Orchestra si momentele traditionale de dimineata ( aruncatul buchetului, jartica, dezvoalat, pregatirea viitorilor miri , hora miresei etc).
Ca sa compensam si sa-i facem si pe cei din partea mirelui sa se simta bineveniti, am avut si partea de Trupa Cover ce i-au ridicat pe toti de la mese si i-au facut sa sara si sa danseze alaturi de miri. Muzica a rasunat pana dimineata si muzica de Dj a avut grija sa ii faca pe invitati sa ramana si chiar sa se intoarca ca sa mai petreaca putin alaturi de miri. Voia buna si distractia si-au pus amprenta asupra nuntii si ne bucuram de fiecare data cand ne intoarcem in Suceava deoarece mereu dam de oamenii deosebiti care stiu sa petreaca.

Roxana, Vladimir fie ca aceasta comuniune sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce anii trec! Va dorim o casnicie fericita presarata cu loialitate, respect si multa iubire!

O formatie minunata, foarte talentata, un cuplu deosebit de tineri veseli, frumosi, prietenosi si plini de energie (Delia si Robert), multe instrumente la care au cantat impecabil, costume spectaculoase, atmosfera de petrecere ca in Bucovina, distractie la maxim…cam de asta am avut noi parte la nunta noastra de la Sucevita din 18 Iunie… Va multumim mult dragilor, va felicitam pentru treaba grozava pe care o faceti si va uram succese nenumarate in continuare! Roxana si Vladimir

Multumim pentru fotografii lui Ionut Moldovanu. Un om implicat 100%. Il puteti gasi pe facebook cu numele Foto Ionut & Katy Moldovanu.

O nunta ceho-romana in Sucevita
1 / 3