Posted by on / 0 Comments


O nunta cu haz … plina de surprize, originala, cu multa veselie si dans. Felicitari Ruxandra si Eugen pentru creativitate, umor si mai ales pentru modul unic in care ati ales sa petreceti alaturi de invitati, ziua voastra cea mare.
Asa cum se cuvine la o nunta, spre norocul nostru am avut parte din nou de : miri energici si relaxati, nasi distractivi si mereu prezenti pe ringul de dans, parinti iubitori si invitati distinsi ce au fost mereu pregatiti de dans. Veselia si buna dispozitie sunt cele care si-au pus amprenta peste evenimentul de sambata seara (4 iunie ), organizat la restaurantul Ciobanasul din Campulung.
Surprizele nu au lipsit de la nunta celor doi…. Cafe concert – Grand Piano alb pe mijlocul ringului de dans, Bubble Show by Claudia Stroe de la Romanii au Talent, Moment Folcloric by RD Orchestra si un frumos si emotionant filmulet pregatit de miri pentru toti invitatii.
Pentru ca de multe ori o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte va invitam sa rasfoiti prin poze….pentru acestea dorim sa le multumim celor de la AC FOTO – www.acfoto.ro

RD Orchestra - Taraf & Trupa cover.

RD Orchestra – o trupa tanara, plina de stil si cu mult potential. Ne-au oferit momente de calitate care ne-au impresionat atat pe noi cat si pe invitati. Sunt niste oameni deosebiti, cu care am colaborat excelent si ne bucuram ca au fost alaturi de noi. by Ruxandra Ionescu

Photo by Adrian Chirita

Nunta cu haz la Campulung
3 / 4