Posted by on / 0 Comments

Ne pregăteam repertoriul pentru următorul sezon si am început sa ne reamintim de acele șlagăre romanești care au alinat inimile romanilor anii la rândul. E păcat sa uitam muzica noastră, deoarece aceste cântece chiar sunt adevărate valori. Pentru a realiza orchestrația acestor piese era necesar sa aduci pe scena o orchestra simfonica si un band , si ar trebui sa le auzim mai des măcar din respect pentru acest lucru, mai ales ca in zilele noastre stim ca nu se mai face un asemenea efort pentru nici un nou hit.
Noi am hotărât sa readucem aceste cântece pe scena intr-un mini program de muzica românească de calitate, ce speram ca vor bucura inimile auditoriului nostru. Vom introduce valsuri, tangouri bluesuri ale unor artiști precum Mihaela Runceanu, Gica Petrescu, Mihaela Mihai, Cristian Vasile,etc.
Diversitatea la o petrecere este cheia succesului. Trebui sa creem mereu momente unice si show ‘uri memorabile, si tocmai deaceea vrem sa avem câte un pic din fiecare. Si știm, ca indiferent de ce vârsta ai, nu are cum sa nu îți placa măcar o piesa din repertoriul românesc. Noi speram ca va vom încânta la viitoarele evenimente si spectacole cu acest nou program, si ca vom reînvia astfel, acel spirit boem al petrecerilor de alta data.
Am atașat la acest articol un cover al piesei „Iartă” cântata de regretata artista Mihaela Runceanu, care a sfârșit tragic in 1989. Aceasta piesa minunata a fost cântata in prima audiție la Sala Radio in 1987, muzica: Ion Cristinoiu; text: Roxana Popescu)

Muzica românească
Rate this post