Posted by on / 1 Comments

Suntem alaturi de oameni in cele mai frumoase momente din viata lor, momente unice, clipe minunate, emotii, dar si tot odata momente pline de energie ce ne ajuta sa transformam scena si ringul de dans intr-un spectacol de nunta in care mirii sunt actorii principali!

Cu Laura si Alexandru ne-am cunoscut in Bucuresti, unde ne-am intalnit si am discutat pentru prima data despre implicarea noastra in cadrul unei nunti. A doua intalnire a fost cu mama lui Alexandru, o mamica tanara si zambitoare care ne-a asteptat la Focsani. Si a treia intalnire a fost la botezul nasilor carora le-am cantat cu putin inainte de nunta lor.

Seara a inceput la Restaurant David’s in Focsani, o locatie care la inceput ne-a primit cu o oareca indiferenta, dar nu si cu indiferenta de a nu lovi pragul usii de la intrare, bineinteles, ATENTIE LA PRAG! Poate nu ne cunoasteam, dar pana sa inceapa nunta ne-am imprietenit si am colaborat pe tot parcursul evenimentului. Putem spune ca mancarea si servirea a fost foarte buna,dar si implicarea lor pe tot parcursul. Recomandam aceasta locatie!

Laura si Alexandru ne-au acordat toata increderea pentru eveniment, le multumim pentru asta, speram ca nu le-am oferit nici o clipa de stres, cu siguranta au avut multe altele pe cap. Noi i-am simtit destul de rexati in seara nuntii. Ne bucuram ca i-am avut tot timpul pe ringul de dans. A fost o nunta mare, cu un ring de dans pe masura, s-a dansat tot timpul pana dimineata!
Nasii, niste oamenii minunati, pe care am avut placerea sa ii cunoastem dinainte, au o fitita minunt de frumoasa, au dansat toata seara!
Parintii implicati maxim, foarte zambitori si plini de energie!

Scena nu a fost una foarte mare, dar ne-am incadrat la limita cu instrumentele! Bineinteles, Pianul a fost pe mijlocul ringului de dans si s-a canta muzica de divertisment cat mirii nostri au primit invitatii. Band-ul nostru a dat start-ul ringului de dans pe muzica rock-n roll, continuandu-se cu taraf-ul muzica populara. Dj-ul nostru a tinut si el invitatii pe ringul de dans in pauzele noastre oferindu-le si show de lumini pe tot parcursul evenimentului!

La masa noastra am avut alaturi o echipa foto video din Timisoara, mai bine zis doi frati implicati carora le multumim pentru imagine si video Anghel Brothers Events !
Lasam imaginile sa vorbeasca de la sine!

Va multumim, Laura si Alexandru! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
fomatie-nunta-focsani-4fomatie-nunta-focsani-8fomatie-nunta-focsani-6fomatie-nunta-focsani-5fomatie-nunta-focsani-3fomatie-nunta-focsani-1
fomatie-nunta-focsani-7fomatie-nunta-focsani-2

Laura si Alexandru – Inima si Creier 🙂
8 / 4.4