Posted by on / 0 Comments

Miercuri am avut placerea de a sustine un concert in cadrul unui eveniment de lansare – Agricover! Organizat intr-o locatie de poveste, in cadrul hotelului McPietroasa din Poiana Pinului Buzau, am avut alaturi cei mai buni fermieri din judetele Buzau, Prahova si Dambovita.
Am pregatit pentru acest eveniment un concert format din trei parti:
– Cafe concert : asezat in fata scenei, pe mijlocul ringului de dans, pianistul nostru Iulian a primit invitatii cu melodii de divertisment;
– Moment de muzica internationala instrumentala si vocala – Cover Band;
– Moment autentic de folclor romanesc – Taraf;
Ne-am bucurat de toata atentia publicului si de aprecierea lor, fiecare piesa fiind urmata de aplauzele celor din sala si chiar daca a fost un eveniment corporate, petrecearea a evoluat si pe ringul de dans.
Organizarea a fost una de exceptie, totul a fost pregatit cu mare atentie de restaurantul McPiestroasa, si vrem sa ii felicitam pe aceasta cale pentru meniul elaborat, pentru atentia acordata detaliilor si pentru servirea ireprosabila.

Ne bucuram ca agricultura romaneasca este sustinuta, stimulata si incurajata. Fermierii si agricultorii au sustinerea unei firme romanesti – Agricover. Ne-am bucurat de invitatia facuta si suntem onorati ca am sustinut un concert in cadrul acestui eveniment.

by RD Orchestra
Multumim pentru poze: Marius Stefea

Eveniment Agricover – Hotel McPiestroasa – Buzau
Rate this post